Offerte aanvraag
info@dutchprofiles.nl

Over Dutch Profiles Center bv

Dutch Profiles Center B.V. is de specialist in de productie en levering van dakpanplaten, profielplaten en lichtstraten. Wij leveren onze producten vooral in de Benelux. Onze stalen dak- en wandplaten zijn echter ook elders in Europa te vinden. Wij leveren onze stalen damwandprofielplaten veelal aan de agrarische en industriële sector. Onze stalen dakpanplaten worden vooral bij particulieren toegepast.

Door onze bescheiden omvang kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten. Ook levering op kort termijn is bij ons mogelijk.

Maatwerkoplossingen

Elk dak dat wij leveren is maatwerk van de bovenste plank: het vormt, dankzij een gepatenteerd overlapsysteem, van de nok tot de goot één geheel. Dit resulteert in een zuivere aansluiting, zonder lekkage. Onze dakpanplaten kunnen aangepast worden aan een bestaande onderconstructie. De panlengte en -hoogte kunnen aangepast worden, waardoor deze op elke dakvorm past. De onderrand van elke dakpanplaat is panvolgend. Door de unieke vormgeving zijn de dakpanplaten nauwelijks van een traditioneel pannendak te onderscheiden.

Wij verzorgen ook de productie en levering van wandplaten en dakplaten op maat en in diverse kleuren. Tevens kunt u bij ons terecht voor de levering van sandwichpanelen.

Van ontwerp en materiaal naar kant-en-klaar eindproduct

Eigen productie plaatmateriaal

Wij maken plaatmateriaal zoals dakpanplaten, dakplaten en wandplaten op klantspecificatie. Dat betekent dus dat wij plaatmateriaal geheel op maat kunnen maken. Daarmee zijn wij uniek in Europa. Wilt u platen met een afwijkende maat of in een afwijkende (niet standaard) kleur? U bent bij Dutch Profiles Center B.V. in Sint-Maartensdijk aan het juiste adres.

Sinds 2004 hebben wij een eigen productielijn dakpanplaten. Deze platen verkopen wij onder de naam DPC Kronedak dakpanplaat. De DPC Kronedak dakpanplaat is een geprofileerde staalplaat met de esthetische eigenschappen en uitstraling van een traditioneel dak met dakpannen. De panlengte en -hoogte kunnen aan uw wensen aangepast worden.

Productaanbod Maatwerkoplossingen