Asbestrenovatie

Asbestrenovatie

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Dutch Profiles Center B.V. biedt een ideale oplossing voor het vervangen van asbestdaken. Door vervanging van een asbestdak voor platen van Dutch Profiles Center B.V. kunt u bestaande bouw nog decennia lang gebruiken.

Particulieren, bedrijven en (overheids-)instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken meer bezitten. Volgens de overheid vormen asbestvezels een gevaar voor de volksgezondheid. Per 1 januari 2016 geldt de subsidieregeling verwijderen asbestdaken. Deze regeling is beschikbaar voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden. Als u gebruik wilt maken van de subsidieregeling bent u verplicht om het Asbestvolgsysteem te gebruiken.

 

Asbestdak vervangen

Wij zijn een bedrijf met een bescheiden omvang en kunnen daarom snel en flexibel inspelen op de wensen van u als klant. De dakpan-, wand- en dakplaten die wij produceren kunnen wij in 2 tot 3 werkdagen klaar hebben. Als u voor dakplaten van Dutch Profiles Center B.V. kiest, regelen wij in samenwerking met onze partners de gehele afhandeling, inclusief vergunningen en sanering.

Vragen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via +31 (0)166-667015.